A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У ДТЕК Київські регіональні електромережі запрацював чат-бот для побутових клієнтів

Дата: 03.03.2021 11:32
Кількість переглядів: 969

Фото без опису

ПРЕСРЕЛІЗ

У ДТЕК Київські регіональні електромережі запрацював чат-бот для побутових клієнтів

Київська область, 02 березня 2021

ДТЕК Київські регіональні електромережі запустив чат-бот. Це віртуальний цифровий помічник, який допомагає побутовим клієнтам компанії в автоматичному режимі отримувати необхідну інформацію. Завдяки його роботі мешканці Київської області вже сьогодні можуть передати покази лічильника, отримати відповіді на поширені запитання та повідомити про аварійні ситуації.

На старті роботи чат-бот ДТЕК Київські регіональні електромережі працюватиме у месенджерах Viber та Telegram. На наступних етапах впровадження його перевагами можна буде скористатися також у соціальній мережі Facebook.

«ДТЕК розуміє потреби сучасних клієнтів та створює для них зручні сервіси. Ми знаємо наскільки важливо для наших клієнтів розв’язувати питання пов’язані з роботою компанії через онлайн канали, особливо в період пандемії. Завдяки чат-боту мешканці області отримуватимуть відповіді на найпоширеніші питання не виходячи з дому та в зручний для себе час, адже чат-бот функціонує в режимі 24/7» - зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Для того, щоб почати користуватися послугами чат-боту, необхідно:

1. У Telegram чи Viber у пошуку ввести «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

2. Слідуючи за підказками меню, отримати або передати необхідну інформацію.

Наразі за допомогою чат-боту клієнти можуть:

  • передати покази лічильника;
  • залишити заявку про аварійну ситуацію чи факт крадіжки електроенергії;
  • подати заявку щодо роботи приладів обліку;
  • отримати інформацію про причини відсутності електропостачання;
  • отримати відповіді на найбільш поширенні питання.

Ідентифікація користувачів чат-бота відбувається за допомогою номера особового рахунку клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі (починається на 2ххххххх). Якщо клієнт не знає номеру особового рахунку, його можливо відновити через сайт або дзвінком в кол-центр компанії.

Компанія планує розвивати новий сервіс та додавати нові функції.

Також продовжують працювати звичні дистанційні канали зв’язку. Інформацію про планові та аварійні відключення можна перевірити на сайті в розділі «Немаєелектроенергії?». Зв’язатися з кол-центром компанії можна через форму зворотного зв’язку на сайті, сторінку Facebook та за телефонами (044) 459 07 40, (067) 495 70 40,(093) 495-70-40 або (099) 495-70-40.

Як повідомлялося раніше, у 2020 році завдяки дистанційним каналам обслуговування фахівці компанії проконсультували та надали послуг на 42% більше, ніж у попередній рік.

 

 

 

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Відділ комунікацій

ДТЕК Київські регіональні електромережі:

Тел.: (044)4928300

E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора