A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День народження Тараса Шевченка

Дата: 10.03.2021 08:59
Кількість переглядів: 547

9 березня в Україні відзначається 207-ма річниця народження Т.Г. Шевченка

Тож саме цього дня у Дівичківському НВО було організовано брейн-ринг для учнів 9-11 класів "Турнір Шевченкознавців". У грі змагалися дві команди учнів Дівичківського та Єрківецького НВО - кращих знавців біографії та творчості Кобзаря  "Калина" та "Кобза".

Завдання для проведення гри підготували вчитель української мови і літератури Дівичківського НВО Тетяна Демчук, яка й була ведучою заходу, та педагог-організатор Дівичківського НВО Марина Проніна.

Гру оцінювало компетентне незалежне журі у складі завідувачки сектору культури, молоді і спорту Дівичківської сільської ради Ірини Музики, бібліотекарів Ольги Шульги с. Єрківці, Наталії Сергієнко с. Дівички, Ольги Опейди, вчителя української мови і літератури Єрківецького НВО.

Півтори години заходу пройшли цікаво і змістовно. У перервах між раундами глядачів радували своїми художніми номерами вихованки заступника директора з виховної роботи, керівника вокальної студії «Орфей» Оксани Івахненко.

За підсумками гри перемогу здобула збірна команда дівчат "Калина", а найактивнішим учасником гри став учень 11 класу Єрківецького НВО Давид Репало.

За підсумками гри команди отримали грамоти, а найкращий знавець творчості Кобзаря пам'ятний сувенір.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора