A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВІДБУВСЯ IV МОЛИТОВНИЙ СНІДАНОК ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ

Дата: 16.03.2021 14:51
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

Сьогодні, 16 березня, за ініціативи Ради Церков Переяславщини відбувся четвертий, за ліком, молитовний сніданок, який зібрав у спільній молитві органи місцевого самоврядування, представників церков усіх конфесій, очільників підприємств, установ та організацій Переяславщини.

Участь у заході взяли й голова Дівичківської громади Олександр Слюсар та староста Стовп’язького старостинського округу Роман Кукса.

Темою молитовного сніданку цього річ стала тема добра та прийняття віри у серця людей.

Традиційно, усі присутні спільно виконали Духовний Гімн України «Боже великий, єдиний», а потім зачитували слова з Біблії, які стосувалися теми молитовного сніданку.

Молитовний сніданок, який було започатковано чотири роки тому – це нагода не лише спільно помолитися за проблеми загальнодержавного та місцевого рівнів, а й поспілкуватися у невимушеній атмосфері керівників різних галузей щодо нагальних проблем територіальних громад.

Читання Слова Божого перепліталося із співом Переяславських виконавців, а також виступами представників церков різних конфесій, які наголошували, що наша сила в єдності та спільній молитві за мир в Україні, за український народ, за працю на благо людей. І бажали представникам влади усіх рівнів мудрості у прийнятті рішень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора