A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 19.03.2021 11:07
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

У третю неділю березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Цього річ ця дата припадає на 21 березня.

Напередодні професійного свята голова Дівичківської сільської ради Олександр Слюсар привітав працівників Комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» з їхнім професійним святом.

У своєму привітанні голова зазначив: «З власного досвіду можу сказати, що іноді роботу комунальників не помічають, дехто щиро дякує, але ніхто не задумується, що тепло в оселях, безперебійна подача води, чисті узбіччя, розчищені від снігу дороги, вчасний вивіз сміття – це все заслуга працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення». Олександр Миколайович побажав присутнім здоров»я, наснаги, міцності духу, отримувати задоволення від роботи, а також вдячних, за їх нелегку працю, людей.

З нагоди професійного свята Подяками, грошовими винагородами та квітами були відзначені Янченко Галина Михайлівна, Варава Василь Іванович, Андріяш Володимир Васильович, Старченко Іван Якович, Ярош Руслан Михайлович, Дубров Василь Васильович, Рожанський Володимир Володимирович, Слюсар Валерій Іванович.

Вітаємо комунальників з професійним святом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора