A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулося 7-ме позачергове засідання виконкому Дівичківської сільської ради

Дата: 26.03.2021 10:35
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

25 березня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради, яке провів сільський голова Олександр Слюсар.

У зв’язку з введенням жорстких карантинних обмежень, як запобіжний захід щодо унеможливлення поширення корона вірусної інфекції – засідання цього разу проводили на подвір’ї, поблизу Дівичківської сільської ради.

На виконкомі було присутні 9-ть із 10-ти членів виконавчого комітету.

На порядку денному було п’ять основних питань і два додаткових, одне з яких стосувалося затвердження зразків протоколу про адміністративні правопорушення та припису про усунення порушень Правил благоустрою на території Дівичківської сільської ради.

      Нагадємо, що на минулому засідання виконавчого комітету було прийнято рішення щодо уповноважених осіб, які мають право складати протоколи і приписи про адміністративні правопорушення та порушення Правил благоустрою на території громади. Уповноваженими особами є начальник Комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» Вадим Видолоб, майстер дільниці військового містечка Комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» Тетяна Беркало, старости старостинських округів Стовп’яг, Ковалина і Єрківець – Роман Кукса, Сергій Андрієвьский, Михайло Гич.

 

Щодо інших питань порядку денного, то з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Дівичківської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора