A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулася чергова 9-та сесія Дівичківської сільської ради VIII скликання

Дата: 16.04.2021 11:22
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

     15 квітня у актовій залі Будинку культури села Дівичок відбулася чергова дев’ята сесія Дівичківської сільської ради.

 

       Розпочалася вона із виступу голови тимчасової виборчої комісії Ольги Ломаки, яка зачитала Протокол, відповідно до якого оголосила результати проміжних виборів у трьох селах громади, представила нових депутатів Дівичківської сільської ради, вручила їм посвідчення, а народні обранці зачитали присягу та закріпили її власними підписами.

Фото без опису

 

      Отже, у виборчому окрузі № 2 с. Дівички (військове містечко) депутатом стала Наталія Мороз, в окрузі № 3 с. Єрківці депутатом обрали Олександра Сільченка, у селі Ковалині – це виборчий округ № 4 найбільше голосів жителі відділи за Володимира Петрика.

      Загальна чисельність депутатів Дівичківської сільської ради складає 22 народних обранці і сільський голова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

        Учора ж на засіданні були присутні 19-ть депутатів і сільський голова.

 

        Окрім цього, голова громади Олександр Слюсар перед початком сесійного засідання привітав ювілярів із числа депутатського корпусу, дні народження яких, були у міжсесійний період - Валентина Молоштана та Артема Видолоба.

 

     На порядку денному було чимало питань, зокрема вносили зміни до, затверджених в грудні місяці Програм: «Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади»  Дівичківської сільської ради Бориспільського району Київської області на 2021-2023 роки», «Про внесення змін до Програми благоустрою Дівичківської сільської ради на 2021-2023  роки, затвердженої рішенням сільської ради від 18.03.2021 року №374-8 –VIII», «Про внесення змін до Програми «Питна вода Дівичківської сільської ради на 2021 рік», затвердженої рішенням від 24.12.2020 №  75-4- VIII», Про внесення змін до рішення №70-4-VIII від 24.12.2020 року «Про затвердження Програми соціального захисту населення «Турбота» на 2021-2022 роки», «Про внесення змін до Програми розвитку культури, мистецтва  та охорони культурної спадщини Дівичківської сільської ради на 2021 рік, затвердженої рішенням №68-4- VIII від 24.12.2020 року», «Про внесення змін до Програми підвищення енергоефективності та енергозбереження Дівичківської сільської ради на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням сесії №129-6-VIII від 26.01.2021 року», «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини Дівичківської сільської ради» на 2021 рік», «Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Дівичківської сільської ради на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії  № 81-4-VIII від 24.12.2020 року».

        Розглянули та затвердили питання щодо призначення виконувача обов’язків директора Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики - сімейної медицини Дівичківської сільської ради» Ганну Іванівну Борліс.

      Депутати одноголосно проголосували за питання виділення одноразової матеріальної допомоги на лікування жителям громади.

        Розглянули та прийняли відповідне рішення з питань затвердження проектно – кошторисної документації «Капітальний ремонт вулиці Миру в с. Веселе Переяслав-Хмельницького району Київської області»,  проектно – кошторисної документації «Капітальний ремонт будинку культури с.Єрківці Переяслав-Хмельницького району Київської області» та проектно-кошторисної документації та визначення замовника будівництва по проектно- кошторисній документації на об’єкти будівництва.

         На черговій 9-тій сесії Дівичківської сільської ради було розглянуто понад 40-к земельних питань.

 

     Із усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Дівичківської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора