A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Національна Гвардія України запрошує безробітних Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії на службу за контрактом

Дата: 13.05.2021 11:26
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

 12 травня 2021 року у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбулася презентація  Національної Гвардії України для безробітних та шукачів роботи.

Керівник відділу комплектування військовослужбовців за контрактом Національної Гвардії України  – Олександр Шинкаренко зазначив, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.Під час презентації ознайомив присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами, а також наголосив на важливості зазначеної служби, що полягає, в першу чергу, на відповідальності за охорону життя, прав, свобод і законних інтересів  громадян України.

Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, знаннями та навичками, які необхідні для службиу Національній Гвардії України, деталями прийому на службу.Також безробітні взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

 

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав – Хмельницької міськрайонноїфілії Київського обласного центру зайнятості за адресою: м. Переяслав, вул. Шевченка, 23, каб.№14, 11, телефони для довідок (04567)5-16-82, (04567)5-17-54Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора