A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг в Дівичківській громаді

Дата: 14.05.2021 17:59
Кількість переглядів: 888

Фото без опису

Сьогодні в Дівичківській громаді відбулася важлива подія – офіційно відкрився Центр надання адміністративних послуг. Процес створення ЦНАПу розпочався ще у 2020 році, завдяки співпраці з експерти Програми Європейського Союзу «U-LEAD з Європою».  «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією та Словенією. 

На відкриття Центру надання адміністративних послуг до Дівичківської громади сьогодні завітали високоповажні гості: делегація Європейського Союзу в Україні, представники Посольства Швеції в Україні,  керівництво та представники Програми «U-LEAD з Європою», представники Уряду України, представники Київської обласної державної адміністрації та обласної ради, а саме  Ксав’є Камю, керівник першого відділу програм зовнішньої допомоги "Належне управління та верховенство права" Представництва ЄС в Україні,  Томаш Остропольський, радник з питань децентралізації, Представництво ЄС в Україні, В’ячеслав Негода, заступник Міністра розвитку громад та територій України, Луїз Морсінг, Заступниця Голови Місії, Перший Секретар Посольства Швеції в Україні, Сусанна Делланс, директор Програми "U-LEAD з Європою" від Sida, Денис Шугалій,  заступник голови Київської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Руслан Дяченко, виконувач обов’язків голови Бориспільської державної адміністрації, Антон Мотрич, голова Бориспільської районної ради.

Першим мав нагоду привітати усіх з такою значимою подією, як відкриття ЦНАПу, голова Дівичківської громади Олександр Слюсар. У своєму виступі очільник громади зазначив: «Ми пишаємося співпрацею з донорською спільнотою, проєктами Європейського союзу, які допомагають нашій громаді ставати сильнішими та ефективнішими, економічно розвинутішими, така спільна праця в унісон дає змогу ще ефективніше працювати задля покращення якості життя мешканців Дівичківської громади. Ми невеличка, але дуже амбітна громада, яка має чимало планів та задумів. Спільними зусиллями, дивлячись в одному напрямі щодо реалізації намічених перспектив – ми зможемо втілити в життя усе заплановане. Я впевнений, що ми  на правильному шляху»

Привітали Дівичківську громаду з відкриттям сучасного європейського зразка Центру надання адміністративних послуг і високоповажні гості.

Одним із головних завдань Програми «U-LEAD з Європою» є покращення якості надання послуг жителям громади. Всі працівники Центру пройшли спеціальну тренінгову програму з підвищення кваліфікації. Саме під час офіційного відкриття голова громади Олександр Слюсар та Сусанна Делланс, директорка Програми U-LEAD з Європою від Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва та розвитку Sida вручили працівникам ЦНАПу сертифікати  про проходження навчання та підвищення кваліфікації.

Блакитну стрічку на порозі новенького Центру надання адміністративних послуг перерізано – ЦНАП офіційно відкрито!

Після заходу гості та європейські партнери змогли відвідати Центр і поспілкуватися з керівництвом Громади щодо реалізованого спільного проєкту, а також про плани щодо можливої подальшої співпраці в інших напрямах.

Вітаємо Дівичківську громаду з офіційним відкриттям сучасного Центру надання адміністративних послуг!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора