A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2021 14:07
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

Сьогодні в усьому світі відзначають День захисту дітей!

З цієї нагоди на території Дівичківської громади, в усіх заклад освіти та Будинках культури відбулися різнотематичні заходи!

У навчальних закладах педагогічний колектив, спільно з учнями старших класів підготували цікаві квести, пізнавальні ігри, тематичні уроки тощо.

У Дівичківському НВО був тематичний квест у стилі гангстерів, а до учнів молодших класів і дошкільнят завітав у гості клоун щоби привітати з Днем захисту дітей та побавитися з дітлахами на свіжому подвір’ї.

 

Голова Дівичківської громади Олександр Слюсар відвідав зранку кожен навчальний заклад  - загальної середньої освіти, а також дошкільної.

До найменших причетних до свята, а саме дошкільнят, Олександр Миколайович приїхав не з порожніми руками, а з подарунками від місцевого самоврядування.

У кожній групі громади тепер з’явиться чимало розвиваючих ігор, вікової категорії від 2-ох до 6-ти років: це й розвиваючі ігри для дрібної моторики, пазли для найменших, конструктори, чимало приладдя для гри на вулиці.

 

Перебуваючи у кожному закладі Дівичківської громади сільський голова Олександр Слюсар звертався з вітальним словом до дітей, у своєму виступі він зазначив: «Дитинство – це найпрекрасніший період. Життя ваше, шановні діти, безтурботне, адже ви відчуваєте захист своїх батьків, можете звернутися із своїми проблемами та отримати поради від вчителів. Дитинство – це безтурботність, я вам бажаю, щоб цей період вашого життя тривав якнайдовше, щоб ваше життя було наповнене посмішками, добротою, щоб ви завжди відчували захист від рідних. Мирного вам неба, любі діти. Ви – наше майбутнє. І ми, як місцеве самоврядування, будемо намагатися робити все задля вашої безпеки, комфорту та підвищення якості навчання».

 

фОТОРЕПОРТАЖ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора