A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Безробітних знайомили з сутністю та особливостями стартап-проектів

Дата: 04.06.2021 11:47
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

01 червня 2021 року в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості був проведений черговий інформаційний вебінар для безробітних на тему: «Розробка та запуск Інтернет-стартапу: теоретичний аспект» за участі викладачів  Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди».

Кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування  Наталія Євтушенко та кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди» Оксана Паламарчук, ознайомили учасників заходу, з сутністю та особливостями стартап-проектів. Пояснили, що у цілому поняття «стартап» може відноситися до будь-якого проекту, який активно розвивається, або взагалі будь-якої компанії, яка не дуже давно, але при цьому бурхливо почала свою діяльність.  Але все ж найчастіше стартапами називають сміливі інноваційні проекти, реалізовані через інтернет. Такі проекти називають інтернет-стартапами. На сьогодні стартап виступає новою перспективною формою ведення бізнесу.

 

Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує роботодавців та шукачів роботи скористатися послугами та взяти участь у заходах!

За більш детальною інформацією можна звертатись за телефонами: (04567) 5-16-82, (04567) 5-53-95, (04567) 5-17-54

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора