A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Розпочався ремонт Єрківецької амбулаторії Дівичківської громади

Дата: 07.06.2021 12:03
Кількість переглядів: 667

На одному з чергових виконкомів були затверджені кошториси на капітальні ремонти покрівлі амбулаторії сімейної практики та медицини, а також на поточний ремонт частини кабінетів приміщення амбулаторії.

Сьогодні, голова Дівичківської сільської ради Олександр Слюсар відвідав Єрківецьку амбулаторію, де вже розпочався ремонт двох кімнат для маніпуляцій.

"Відповідно до зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва поточний ремонт кабінетів вартуватиме 169 тис. 629 грн. 32 коп.

В одному кабінеті будуть розміщені ліжка для денного стаціонару, в іншому – належні умови для здійснення інших маніпуляцій.

Наразі, підготовлені стіни для прокладання електричних кабелів та підведення водопостачання. В подальшому стіни та стеля будуть готуватися до поточного ремонту.

Цей поточний ремонт відбувається на умовах співфінансування наших друзів-партнерів МХП «Старинська птахофабрика» - 100 тис. грн.. та 69 тис. із бюджету Дівичківської сільської ради.

Окрім цього, на стадії завершення ремонт входу до Амбулаторії з облаштуванням пандуса, який відповідатиме усім будівельним нормам та стандартам.

Комфорт жителів Дівичківської громади, особливо тих, хто потребує лікування, є наразі, пріоритетним завданням місцевого самоврядування" - зазначено на сторінці у соціальній мережі Фейсбук Олександра Слюсаря


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора