A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Співпраця Дівичківської громади з благодійним фондом «МХП-Громаді»

Дата: 10.06.2021 12:08
Кількість переглядів: 763

Дівичківська сільська рада активно співпрацює з благодійним фондом «МХП-Громаді». Завдяки спів фінансуванню Фонду та Дівичкіської сільської ради було відремонтовано Публічну бібліотеку села Єрківець, проєкт мав назву «Українська світлиця».

Наразі, Дівичківська громада, спільно з друзями-партнерами благодійного фонду «МХП-Громаді» втілює в життя ще один важливий проєкт «Збереження здоров»я та профілактика захворюваності жителів с. Єрківці». Він передбачає покращення надання медичних послуг жителям цього населеного пункту та всієї громади загалом,  збереження здоров’я та підвищення якості надання медичних послуг.

Відповідно до плану реалізації проєкту «Збереження здоров’я та профілактика захворюваності жителів с. Єрківці», роботи розпочалися 01 червня 2021 року, плановане завершення робіт – вересень 2021 року.

Заплановано проведення ремонтних робіт в двох кабінетах сімейних лікарів КП «Амбулаторія сімейної практики та медицини с. Єрківці Дівичківської сільської ради», а саме плановано облаштувати ці два кабінети під маніпуляційні з усіма належними умовами для перебування пацієнтів на денному стаціонарі.

Спільний проєкт відбувається на умовах спів фінансування. Загальна вартість усіх ремонтних робіт складає 169 тис. 629 грн. 32 коп. Із сільського бюджету на виконання умов співпраці було виділено 70-т тис. грн.., наші партнери з благодійного фонду «МХП-Громаді» співфінансують ремонтні роботи у розмірі 100-а тис. грн..

 

Офіційне відкриття, відремонтованої Єрківецької амбулаторії планується на 2 вересня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора