A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Доступні кредити 5-7-9%» державна програма підтримки малого бізнесу!

Дата: 22.06.2021 09:16
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

   18 червня 2021 року у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості для роботодавців, фізичних осіб – підприємців та безробітних осіб відбувся семінар на тему: «Доступні кредити 5-7-9%» за участі  керуючої Наталії Титаренко та заступника керуючої Василя Панченка ТВБВ №10026/0849 філії - головного управління по м. Києву та Київській області АТ "Ощадбанк".

Наталія Титаренко та Василь Панченко ознайомили учасників заходу з Державною програмою підтримки мікро-, малого та середнього бізнесу, що передбачає фінансову допомогу шляхом здешевлення кредитів, через державну компенсацію процентної ставки до рівня 5%, 7% та 9% річних за кредитами в національній валюті. Також розповіли про умови отримання кредиту, а саме: хто може отримати цей кредит, на які потреби можна отримати кредит, якими є вимоги для показників бізнесу та проекту для отримання кредиту,  кредитні гарантії, цільове призначення кредиту.

Учасники семінару взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора