A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відсвяткували День Дівичок!

Дата: 29.06.2021 14:03
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

26 червня на стадіоні Дівиківського НВО відбулися масові гуляння з нагоди Дня села Дівичок, Дня молоді та 25-ї річниці Конституції України.

З привітальним словом до жителів звернувся голова громади Олександр Слюсар та секретар сільської ради Наталія Мацьовка.

Програма заходу була насиченою, адже у цього населеного пункту є свої традиції святкування. Якщо у Стовп»ягах вітали 9-ох новонароджених, то протягом останнього року на території Дівичок народилося аж 18-ть дітей. Батьки для своїх малюків від місцевого самоврядування отримали подарунки, дитячі ковдри.

Молодих пар, що протягом року стали на весільний рушник було три, квіти та подарунки вони також отримали з рук голови громади, з побажаннями щастя та благополуччя.

На городиди також Грамотами та грошовими винагородами обдарованих дітей Дівичківського НВО, кошти для дітей надав депутат Київської обласної ради, меценат, житель села Єрківець Віктор Шеремета.

Від місцевого самоврядування квіти та подяки отримали активісти та благодійники, які не словом, а ділом допомагають рідному селу:

Видолоб Володимир Олексійович, Роман Олексій Іванович, Бебешко Віталій Іванович, Степаненко Анатолій Григорович, Білоусько Віталій Олексійович, Шеремета Катерина Миколаївна та Віктор Васильович, Виноградов В’ячеслав Дмитрович, Чумак Валентина Іванівна, Розовик Володимир Миколайович, Кузьменко Микола Олексійович та Акімов Олесій.

Подякою та грошовою винагородою відзначили Дівичківську футбольну команду «Дніпро».

Жителів Дівичок та гостей свята частували безкоштовно кашею, юшкою та варениками, на території стадіону працювала виїзна торгівля. Для дітей було організовано гірку та батути, а всі охочі могли сфотографуватися на пам»ять біля святкових фотозон, яких того дня було чимало й на різний смак.

На святі виступало чимало колективів з усіх сіл Громади, танцювальні номери дарувала хореографічна студія «Фаворит», також свої пісні дарували вокалісти Анастасія Петрова та Микола Гриценко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора