A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ДО УВАГИ ПОШУКАЧІВ РОБОТИ ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ!

Дата: 08.07.2021 14:15
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості інформує про наявні актуальні вакансії у ТОВ «ПК Пожмашина». Місце проведення робіт смт. Ладан, Прилуцького району, Чернігівської області.

    ТОВ «ПК Пожмашина» - підприємство, яке займається виробництвом  кузовів для автотранспортних засобів, причепів та напівпричепів.  На сьогодні підприємство має потребу в укомплектуванні близько 36 вакантних посад: інженер-технолог (машинобудування), інженер-конструктор (машинобудування), заступник директора з логістики, менеджер з продажу, слюсар з механоскладальних робіт, токар, фрезерувальник, маляр, штампувальник та інші.

   Роботодавець гарантує достойну заробітну плату  від 15 000 до 25 000 грн, офіційне працевлаштування, іногороднім надається безкоштовний гуртожиток. Також на підприємстві є підвезення працівників до місця роботи, надання матеріальної допомоги в складних життєвих ситуаціях та на лікування, корпоративний мобільний зв’язок, подарунки до свят дітям, преміювання до свят, надання безвідсоткових позик, проведення спільних корпоративних заходів.

 

 

    Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, каб.14,11 телефони для довідок (04567)51682, (04567)51754, (04567)51649

 

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора