A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виплата одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року

Дата: 10.08.2021 11:16
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

 Департамент соціального захисту населення повідомляє, що Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних сімей» (далі – постанова) (додається).

Постановою передбачено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року (далі – одноразова грошова допомога) у сумі 2 000 гривень на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно).

Виплата одноразової грошової допомоги проводиться органами соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення батьків. При цьому одержувачі такої допомоги визначаються станом на 01.08.2021.

Розмір одноразової грошової допомоги не включається під час обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для призначення всіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім’ї (домогосподарства).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора