A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбувся семінар із загальних питань зайнятості.

Дата: 20.08.2021 08:26
Кількість переглядів: 275

18.08.2021 в Переяслав-Хмельницькій міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості був проведений семінар із загальних питань зайнятості в якому взяли участь заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Любов Томченко та начальник відділу «Переяслав-Хмельницьке бюро  безоплатної правової допомоги» Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Задорожній.

Під час зустрічі, Олександр Задорожній інформував про порядок отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги фізичними особами та он-лайн сервіси Міністерства юстиції. Також провів індивідуальні консультації для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості. Особлива увага була приділена трудовому законодавству. 

Любов Томченко в свою чергу ознайомила з послугами Державної служби зайнятості та сучасними підходами щодо їх отримання, електронними сервісами служби, перевагами легальної зайнятості, загрозами нелегальної трудової міграції та  інформацією про стан ринку праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора