A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Освітянська нарада відбулася у Дівичківській громаді

Дата: 31.08.2021 15:14
Кількість переглядів: 948

Обговорювали минувший 2020/2021 навчальний рік та ділилися планами на прийдешній 2021/2022 на зібранні освітяни Дівичківської громади.

 

Нараду провела начальник відділу освіти та охорони здоров’я Дівичківської сільської ради Наталія ШАБЛІЄНКО.

 На заході були присутні керівники навчальних закладів громади, заступники з навчально-виховної та виховної роботи та вчителі початкових класів.

У нараді взяли участь заступник сільського голови Григорій КАРНАУХ, секретар сільської ради Наталія МАЦЬОВКА, голова профспілки освітян Переяславщини Надія КАМЕНСЬКА.

 

Під час заходу заступник сільського голови від місцевого самоврядування та від імені освітян громади привітав директора Дівичківського НВО Марину КРАВЕЦЬ із 20-ти річною датою перебування на посаді директора освітньої установи. До привітань приєдналася й голова профспілки освітян Надія КАМЕНСЬКА, вручила Марині Олексіївні цінний подарунок від організації та побажала творчого натхнення, розвитку закладу, який очолює та заслуженого фінансового визнання.

 

Про підсумки минулого навчального року та про плани на майбутній 2021/2022 навчальний         рік розповіла присутнім начальник відділу освіти та охорони здоров’я Наталія ШАБЛІЄНКО.

У розрізі доповіді Наталія Анатоліївна розповіла присутнім про реформу освіти, що стосуються перепрофілювання закладів освіти у гімназії та ліцеї. Зокрема, з 1 вересня 2021 року Єрківецьке НВО стане Єрківецькою гімназією.

Окрім цього, Наталія ШАБЛІЄНКО наголосила на патріотичному вихованні школярів, що є одним із пріоритетних завдань на новий навчальний рік.

Начальниця відділу освіти розповіла й про період проведення ремонтних робіт в школах Дівичківської громади. Наголосивши на тому, що усі ремонти зроблені за рахунок місцевого бюджету, а техніка, парти та оснащення для першачків закуплено за рахунок субвенції.

Після офіційної частини освітяни почали роботи на двох засіданнях-платформах: для вчителів початкових класі та для керівного складу навчальних закладів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора