A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Пролунав перший дзвоник у навчальних закладах Дівиківської громади

Дата: 01.09.2021 14:59
Кількість переглядів: 938

Фото без опису

Сьогодні в чотирьох закладах освіти прозвучав перший дзвоник 2021/2022 навчального року, який покликав 457 дітей нашої громади до школи.

З них 54 пешокласників та 14 одинадцятикласників. День знань кличе до школи не тільки учнів, а й гостей, які за традицією не приходять не з порожніми рукми. Від місцевого самоврядування заклади освіти отримали спортивне приладдя для занять фізичною культурою та для проведення дозвілля. 
Також сьогодні в Ковалинському НВО  першокласники долучилися до акції президента Україини "Зростаймо разом" і посадили березову алею. Окрім цього, жителька села Ковалина дала посадковий матеріал лаванди, який також учні  висадили поблизу свого навчального закладу.

З новим навчальним роком! З Денм знань!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора