A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради

Дата: 21.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 490

21 вересня відбулося засідання виконкому Дівичківської сільської ради, яке провів голова громади Олександр Слюсар. Участь у ньому взяли 8-ім із 10-ти його членів.

На порядку денному було 16-ть питань з основної діяльності та більшість – звернення громадян у галузі житлових питань.

Першими розглянули питання з бюджетної сфери, які доповідала начальник фінансового відділу Світлана КРИКУН. Зокрема, вони стосувалися затвердження плану заходів з організації роботи до підготовки річної звітності виконання бюджету Дівичківської громади, складання проєкту бюджету на 2022 рік та організацію виконання бюджету у 2022 році.

Розглянули питання про підготовку соціально-культурних закладів Дівичківської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року. З цього питання доповідав заступник сільського голови Григорій КАРНАУХ, який зауважив, що всі заклади готові до початку опалювального сезону.

Окрім цього, члени виконкому розглянули питання про надання дозволу на розроблення проектно-кошторисної документації щодо проведення капітальних ремонтів об’єктів Дівичківської сільської ради. У розрізі цього питання розглядали надання дозволу на розробку ПКД на проведення капітального ремонту частини приміщення адімнбудівлі у селі Єрківці, де розташовується Публічна бібліотека, а також частини будівлі групи приміщень № 76 по вулиці Артилеристів у селі Дівички.

Окрім питань з основної  діяльності, розглянули також низку питань житлових, які стосувалися надання дозволу на приватизацію квартир у військовому містечку та видачі ордерів на службову квартиру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора