A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Привітання з Днем вчителя

Дата: 01.10.2021 10:52
Кількість переглядів: 546

 

Шановні вчителі,
працівники та ветерани освітянської ниви!

Щиро вітаю всіх Вас з професійними святами – Днем працівників освіти, який освітяни святкують у першу неділю жовтня та Всесвітнім днем учителя, який відзначається 5 жовтня!
Саме ви, шановні педагоги, невтомно і наполегливо плекаєте молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи, будівничими нової заможної та процвітаючої держави.
Слова щирої вдячності ветеранам освітянської ниви! Низько вклоняюся вам за неоціненний внесок у розвиток освіти нашої громади. Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних цінностей.
Молодому поколінню вчителів хочу побажати великого терпіння, успіхів та натхнення. Примножуйте і розвивайте надбання старшого покоління, і з гордістю несіть таке почесне звання ВЧИТЕЛЬ. Любіть своїх вихованців, станьте для них мудрими порадниками, дбайливими наставниками і просто хорошими друзями, щоб у подальшому житті вони стали гідними українцями.
Бажаю професійних і творчих злетів у Вашій нелегкій, але потрібній справі, терпіння, оптимізму, міцного здоров’я. Ласкавої Вам долі, світлої радості і сили. Нехай нелегке, але благородне вчительське ремесло приносить Вам справжнє задоволення!

Зі святом Вас!
 
З повагою 
голова Дівичківської сільської ради                       Олександр  СЛЮСАР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора