A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулося святкування Дня працівників освіти в громаді

Дата: 01.10.2021 15:49
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

 

 

В усі часи існування людства образ учителя асоціюється з людиною, що несе вогник знань, радість відкриття нового, повсякденну готовність до самопожертви в ім’я високої ідеї. Тільки той педагог залишає частку себе в дітях, хто, не шкодуючи сил, творчої наснаги, таланту, вкладає в душі вихованців найбільші скарби душевність, людяність, порядність, відповідальність, любов до Батьківщини.

30 вересня в будинку культури Єрківецького старостинського округу відбулись урочистості з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників освіти.

У цей день щирі слова вітання освітянам звучали від голови Дівичківської громади Олександра Слюсаря, секретаря ради Наталії Мацьовки, яка передала вітання від голови профспілки працівників освіти і науки Надії Каменської, начальника відділу освіти  Наталії Шаблієнко.

Кращі представники галузі освіти громади були нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Почесною грамотою та цінним подарунком від Бориспільської районної державної адміністрації та районної ради була нагороджена вчитель хімії та біології Дівичківського НВО Наталія Авраменко. Шіснадцять працівників закладів освіти були відзначені подяками із грошовими винагородами. До дня вчителя за роботу з обдарованими та талановитими дітьми та успішну підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання виплачено премії двадцятьом педагогічним працівникам.

Традиційно від профспілкового комітету на святі привітали та вручили подарунки молодим педагогам та педагогам-ветеранам.   

Усі присутні мали можливість насолодитись пісенними  номерами у виконанні  самодіяльних артистів нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора