A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Урочисте відкриття двох сучасних спортивних об'єктів в Дівичківській громаді

Дата: 23.10.2021 09:41
Кількість переглядів: 779

Фото без опису

 

 

22 жовтня відбулося урочисте відкриття двох сучасних спортивних об’єктів в Дівичківській громаді. Перший – це мультифункціональний спортивний майданчик у с. Дівички (військове містечко) побудований за рахунок співфінансування Дівичківської сільської ради та коштів з Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина Спортивна». Мультифункціональний спортивний об’єкт, де можна займатися різними видами спорту – баскетболом, мініфутболом, волейболом. Майданчик має гумове покриття. Поруч, на штучному газоні, встановлено різні тренажери, які підходять для занять людям з обмеженими фізичними можливостями.

Другий спортивний об’єкт - це спортивний майданчик в с. Стовп’яги – локація проекту «Активні парки – локації здорової України» в рамках програми Президента «Здорова Україна». Спортивний майданчик оснащений елементами спортивної інфраструктури, а саме: шведська стінка, лавка, бруси та турніки, також передбачена галявинка для фітнесу. Біля кожного тренажера є сучасні навігаційні таблички з QR-кодами,  посилання на онлайн платформу, за допомогою якої кожний бажаючий може тренуватися разом з відомими особистостями. На локації працює координатор Алла Яковченко, яка організовує цікаві активності та івенти, пояснює, як прийняти участь у програмі, формує комьюніті та шукає нових партнерів.

          На відкриття завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Тимофєєв Сергій Олександрович та заступник голови Бориспільської районної державної адміністрації Галина Савчук.

          Начальник управління молоді та спорту КОДА Тимофєєв Сергій Олександрович подарував мешканцям військового містечка двадцять м’ячів (баскетбольні, футбольні та волейбольні) а координатору «Активного парку» Аллі Яковченко передав сумку з різним спортивним інвентарем.

                Голова Дівичківської громади Олександр Миколайович Слюсар в своєму виступі подякував Київській обласній державній адміністрації за продуктивну співпрацю та організовані проекти, і зауважив, що й надалі Дівичківська громада не упустить можливість брати участь в нових програмах.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора