A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Інформаційний вебінар у режимі онлайн для безробітних та учнів ЗОШ на тему: «Методика професійного самовизначення».

Дата: 10.11.2021 16:40
Кількість переглядів: 210

Згідно з карантинними правилами, встановленими для червоного рівня епідеміологічної небезпеки Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості проводить інформаційні заходи в режимі онлайн. Тож відповідно до затвердженого плану роботи ЦРП 09 листопада 2021 року в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості був проведений інформаційний вебінар у режимі онлайн для безробітних та учнів ЗОШ на тему: «Методика професійного самовизначення».

Викладач кафедри професійної освіти Університету Григорія Сковороди у Переяславі Марина Калашник, ознайомила учасників заходу з теорією професійного вибору, розроблену американським професором Дж. Голландом. ЇЇ суть полягає у тому, що успіх у професійній діяльності залежить від умови відповідності типу особистості і типів професійного середовища. Поведінка людини визначається не тільки її особистісними особливостями але й оточенням якому вона проявляє свою активність. Методика професійного самовизначення Дж. Голланда дозволяє співвіднести схильності, здібності, інтелект з різними професіями для найкращого вибору професії.

Наприкінці свого виступу Марина Калашник наголосила, що допомагати обрати професію потрібно не лище підліткам а і дорослим людям. Люди у віці 30-40-50 років можуть теж обирати НОВУ професію!

 

 

Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує роботодавців та шукачів роботи скористатися послугами та взяти участь у заходах!

За більш детальною інформацією можна звертатись за телефонами: (04567) 5-16-82, (04567) 5-53-95, (04567) 5-17-54


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора