A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Проведений інформаційний вебінар в режимі онлайн на тему «законодавчі вимоги для призначення пенсії. Легалізація зайнятості та електронні сервіси ПФУ»

Дата: 12.11.2021 15:00
Кількість переглядів: 236

З метою дотримання карантинних норм та недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби, 12 листопада 2021 року в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості був проведений інформаційний вебінар в режимі онлайн на тему «законодавчі вимоги для призначення пенсії. Легалізація зайнятості та електронні сервіси ПФУ» для безробітних осіб передпенсійного віку.

Начальник відділу обслуговування громадян №14 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Тетяна Бугай детально розповіла про особливості обчислення страхового стажу, терміни та умови виходу громадян на пенсію, вплив заробітної плати на розрахунок пенсійного забезпечення. Рекомендувала контролювати сплату страхових внесків роботодавцем у реєстрі застрахованих осіб за допомогою онлайн-сервісів Пенсійного фонду України: СМС-інформування та Веб-порталу електронних послуг.

 

 

Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує роботодавців та шукачів роботи скористатися послугами та взяти участь у заходах!

За більш детальною інформацією можна звертатись за телефонами: (04567) 5-16-82, (04567) 5-53-95, (04567) 5-17-54


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора