A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулося чергове 24 засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради

Дата: 17.11.2021 15:16
Кількість переглядів: 413

16 листопада в приміщення громадського простору відбулося чергове 24 засідання виконкому, яке провів сільський голова Олександр СЛЮСАР. Участь у засіданні взяло 9-ть із 10-ти членів виконкому.

Виконкомівці заслухали звіт звіту про виконання бюджету Дівичківської сільської територіальної громади за 9  місяців 2021 року. З цього питання доповідала начальник фінансового відділу Світлана КРИКУН.

Члени виконкому затвердили висновок комісії  з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва,  сфери послуг та інвестиційної діяльності   про фінансово-господарську діяльність  КП «Житлово-комунальне господарство  Дівичківської сільської ради»; затвердили одноголосно питання «Про затвердження зведених кошторисних розрахунків вартості об’єкта будівництва та надання дозволу на розробку  проектно-кошторисної документації»; «Про схвалення комплексної Програми  підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей “Щаслива родина – успішна громада” на 2022-2023 роки»; «Про створення Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, торгівлі людьми».

Своїми ствердними голосами виконкомівці надали дозвіл комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання дерев, які є аварійними та загрожують безпеці людей у селі Дівички та Стовп’яги;

Затвердили на засіданні виконавчого комітету й питання архітектури та містобудування, а саме зміни поштових адрес задля приведення нумерації до відповідності, а також розглянули низку житлових питань.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Дівичківської громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора