A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Державна прикордонна служба України запрошує громадян на військову службу за контрактом

Дата: 01.12.2021 17:50
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

01 грудня 2021 року безробітні особи Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості взяли участь в онлайн-презентації  Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України.

Начальник відділу комплектування ОКПП «Київ» ДПСУ, полковник Анатолій Заречний розповів, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян України віком від 18 років, на посади осіб сержантського та старшинського складу: інспектор прикордонної служби, фельдшер, старший технік, старший водій, начальник відділу, старшина роти та інші. Під час проведення заходу також розповів присутнім про розмір грошового забезпечення, структуру органів Державної прикордонної служби України, умови проходження військової служби за контрактом, вимоги до кандидатів та соціальні гарантії для військовослужбовців.

 

 

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, каб.14,11 телефони для довідок (04567)51682, (04567)51754


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора