A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Засідання круглого столу ЦЗ

Дата: 23.12.2021 13:54
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

22 грудня 2021 року до 31 річниці від дня створення Державної служби зайнятості в Центрі розвитку підприємництва Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ відбулося засідання круглого столу на тему: ”Презентація послуг, що надаються службою зайнятості та шляхи подальшого удосконалення співпраці служби зайнятості із  об’єднаними територіальними громадами в умовах реформування служби зайнятості”.

З нагоди свята заступник міського голови Ольга Огієвич  привітала директора філії Любов Красову, подякувала за професійну роботу, побажала працювати для суспільства, розвиватися і вчитися новому.

В заході взяли участь представники п’яти  територіальних громад та соціальні партнери служби зайнятості. Обговорювались пріоритетні напрямки співпраці в умовах реформування служби зайнятості, особлива увага була приділена питанню захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною, а також питанню сприяння економічної самостійності малозабеспечиних сімей.

На засідання круглого столу директор філії Любов Красова, проінформувала присутніх, що служба зайнятості сьогодні – це  сучасна сервісна установа, яка демонструє нові можливості для клієнтів та є ефективним посередником між роботодавцями та шукачами роботи. Відповідальність за політику зайнятості лежить не лише на службі зайнятості, а й на суспільстві в цілому з усіма його інституціями.

Реалізація поставлених завдань неможлива без чіткої системи  взаємодії та координації всіх структур. Тому, метою проведення засідання є підписання угод про співпрацю, яка дозволить багатьом громадянам отримати адресні та якісні послуги, дозволить повернути людей до активного суспільного життя. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора