A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Свято Нового року в закладах освіти громади

Дата: 31.12.2021 11:32
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

В Україні на Новий рік чекають Діда Мороза. В Америці – Санта Клауса, у Франції – Пер Ноеля. Незмінне у всіх країнах – подарунки та безмежна радість дітвори.

Саме такими радісними та святковими були останні дні 2021 року в закладах освіти громади. Вчителі і вихователі підготували цікаві програми святкових заходів з іграми, танцями, вітаннями і розвагами від казкових героїв. А від влади громади кожному учню і вихованцю Дід Мороз приніс солодкий подарунок.

Дякуємо особисто сільському голові Олександру Миколайовичу Слюсарю, виконавчомукомітету, депутатам Дівичківської сільської ради та усім, хто долучився до придбання подарунків.

Прийміть щирі вітання з прийдешніми новорічними святами. Нехай ці світлі та радісні свята прийдуть до Вас та Ваших родин з миром, здоровям, затишком і благополуччям. Нехай 2022 рік стане для нашої громади роком розквіту та втілення нових амбітних планів і задумів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора