A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

На Київщині будують потужний ЦНАП, який обслуговуватиме понад 220 тисяч осіб

Дата: 14.01.2022 10:55
Кількість переглядів: 231

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Білій Церкві продовжується створення сучасного Центру надання адміністративних послуг, який працюватиме в форматі «прозорого офісу». Очікується, що після завершення всіх робіт він обслуговуватиме понад 220 тисяч осіб.

Про це сьогодні, 13 січня, повідомив перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко.

«Минулого року ми розпочали на Київщині реалізацію масштабного проєкту – створення ЦНАПу в Білій Церкві. Це економічно-соціальний об’єкт, який реконструюється у рамках «Великого будівництва». І він матиме такі потужності, щоб охопити послугами всіх жителів Білоцерківського району. Йдеться про понад 220 тисяч осіб і більш ніж 20 тисяч місцевих підприємців», – підкреслив Дмитро Назаренко.

Загальна вартість проєкту складає майже 93 млн грн. Наразі на об’єкті на 100% виконані підготовчі та демонтажні роботи та заміна вікон, на 90% – утеплення фасаду та покрівлі. Наразі будівельники проводять роботи з підсилення по поверхам будівлі.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора