A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулося 2 чергове засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради

Дата: 25.01.2022 13:56
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

        Сьогодні, 25 січня, відбулося друге чергове засідання виконавчого комітету, яке провів сільський голова Олександр Слюсар.

   На порядку денному було 16-ть питань. Розглянуто звернення ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» про встановлення тарифів на постачання теплової енергії для потреб установ, організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету. Визначено види громадських робіт та перелік об’єктів для їх проведення для засуджених осіб і правопорушників, на яких судом накладено покарання або адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2022 рік, затверджено перелік суспільно-корисних (оплачуваних) робіт та перелік об’єктів для їх проведення для осіб, які вчинили  адміністративне правопорушення. Затверджено Положення про Комісію з визначення кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» та Положення про організацію роботи консультаційного  пункту  з  цивільного захисту при Дівичківській сільській раді. Прийнято рішення про створення Комісії з розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членам їхніх сімей, затвердження її складу та Положення. Внесено зміни до складу комісій: з питань захисту прав дитини, адміністративної, житлової, експертної, з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

    Відповідно до листа Київського квартирно-експлуатаційного управління прийнято рішення на видачу ордерів на службові квартири.

   Виконкомівці надали дозвіл комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання дерев, які є аварійними та загрожують безпеці людей у селі Єрківці.

   З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Дівичківської громади.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора