A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбувся виїзний захід Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості до Стовп’язького старостинського округу Дівичківської територіальної громади

Дата: 23.02.2022 17:17
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

23 лютого 2022 року відбувся виїзний захід Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості до Стовпязького старостинського округу Дівичківської територіальної громади в якому взяли участь заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Любов Томченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олена Мяло та соціальні партнери - начальник відділу обслуговування громадян №14 (сервісний центр)управління обслуговування громадян  ГУ ПФУ у Київській області Тетяна Бугай,головний юрист сектору «Переяславського бюро правової допомоги» відділу Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Потапенко.

В ході заходу був проведений семінар для фізичних осіб –підприємців на тему: «Презентація послуг служби зайнятості. Компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску».  Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олена Мяло презентувала послуги та електронні сервіси  СЗ для роботодавців та детально ознайомила з Порядком компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску.

Такожпід час роботи сервісного майданчикафахівці служби зайнятості надавали жителям громади інформаційно-консультаційні послуги щодо умов порядку реєстрації, перереєстрації безробітних, призначення допомоги по безробіттю та знайомили з актуальними вакансіями.

Начальник відділу обслуговування громадян №14 (сервісний центр) управління обслуговування громадян  ГУ ПФУ у Київській області Тетяна Бугай розповідала про особливості обчислення страхового стажу, терміни та умови виходу громадян на пенсію, вплив заробітної плати на розрахунок пенсійного забезпечення, також рекомендувала контролювати сплату страхових внесків роботодавцем у реєстрі застрахованих осіб за допомогою онлайн-сервісів Пенсійного фонду України. Зупинилася на перерахунках що проводитиме ПФУ з 1 березня 2022 року.

Головний юрист сектору «Переяславського бюро правової допомоги» відділу Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Потапенко надавала юридичні консультації населенню та проводила розяснювально-інформаційну роботу.

            Фізичні особи – підприємці та сільські мешканці були задоволені можливістю отримання послуг безпосередньо на території громади. 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора