A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вітання голові Дівичківської громади Олександру Миколайовичу СЛЮСАРЮ з нагоди дня народження

Дата: 13.08.2022 08:10
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

Шановний Олександре Миколайовичу!

 

     Прийміть найщиріші вітання від депутатського корпусу, членів виконавчого комітету та працівників Дівичківської сільської ради з нагоди дня народження!

     Щиро вітаємо Вас з ювілеєм ! Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, виваженості і відданого служіння на благо жителів Дівичківської  громади, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Бажаємо Вам та Вашим рідним миру і благополуччя в Україні і у Вашій родині. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток. Тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив!

 

     Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

   Божого благословення Вам на добрі задуми і звершення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора