A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Голова Дівичківської сільської ради Олександр Слюсар проводить публічні звіти про пророблену роботу у 2022 році в старостинських округах громади

Дата: 13.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

8 березня 2023 року, у селі Єрківці, голова Дівичківської сільської ради Олександр Слюсар розпочав низку звітів про пророблену роботу у 2022 році. 10 березня відбувся звіт у селі Стовп’яги, а 12 березня – у селі Ковалин. Продовжиться звітування у селі Дівички 17 березня 2023 року о 16.00 годині у будинку культури с. Дівички, вул. Гагаріна, 10/1.

Основною метою даних заходів є ознайомлення жителів громади з виконаною роботою, вислухати всі хвилюючі питання, пропозиції та зауваження, щоб взяти їх до уваги та опрацювання в подальшій роботі.

Голова громади доповів окремо по кожній сфері життєдіяльності громади: бюджет, економічний потенціал, медичне обслуговування, соціальний захист населення, допомога військовим, житлово-комунальне господарство, ремонт доріг, безпека, екологія, освіта та культура.

А по завершенню звіту, жителі громади мали можливість переглянути благодійний концерт на підтримку ЗСУ «Весна з вірою у перемогу». Концерт підготовлений і проведений спільними зусиллями творчих колективів усіх населених пунктів громади. Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги!

Фото без опису

Усі присутні долучилися до збору коштів, які будуть використані на підтримку наших мужніх воїнів-захисників.

Фото без опису

Дякуємо усім, хто долучився до даних заходів та запрошуємо на публічний звіт голови Дівичківської громади про пророблену роботу у 2022 році та на благодійний концерт на підтримку ЗСУ «ВЕСНА З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ», який відбудеться 17 березня 2023 року о 16.00 годині у будинку культури с. Дівички, вул. Гагаріна, 10/1.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора