A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14 березня – День українського добровольця

Дата: 14.03.2023 11:25
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

    Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. Від початку війни на Сході України та розв’язання росією повномасштабного вторгнення на захист суверенітету й територіальної цілісності нашої країни стали десятки й сотні тисяч добровольців.

Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини. Вони мужньо здобували героїчні перемоги й віддавали свої життя за українську землю. Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра. Наша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої перемоги.

Вітаємо всіх чоловіків та жінок - добровольців! Нехай вдома вас завжди чекають рідні і дорогі серцю люди. Бажаємо вам спокійного і мирного неба над головою. Ми пам'ятаємо подвиг загиблих героїв, адже пам'ять завжди буде в наших серцях. Вони для нас приклад мужності і любові до України!

Слава Україні

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора