Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

24 СЕРПНЯ – ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2023 08:02
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Щороку 24 серпня ми традиційно відзначаємо головне свято країни День незалежності України. У 2023 році – знову в умовах війни, коли Україні вкотре доводиться відстоювати свою свободу та право на життя. 

Незалежність Українице наслідок боротьби попередніх поколінь за можливість кожному українцю говорити сьогодні собі і всьому світу, що ти – українець, що в тебе є своя держава.

24 серпня 1991 року Верховна рада УРСР скликала надзвичайне позачергове засідання й ухвалила постанову про проголошення незалежності України, а також Акт проголошення незалежності України, який 1 грудня 1991 року підтвердив народ на всеукраїнському референдумі.

32 роки тому українці відновили втрачене. Відновили власну незалежну державу. Сьогодні, у війні з російським окупантом ми знову боремося за існування України, за незалежність, за територіальну цілісність, за майбутнє.

Разом ми вистоїмо, переможемо та відбудуємо нашу країну. Заможну, сильну, вільну, європейську. І кожен українець щодня на своєму місці своєю працею долучається до цієї мети.

Цей день – про героїв, які присвятили своє життя майбутньому нашої незалежної України. Кожен день вони боряться за свободу та справедливість, віддають все, щоб ми могли жити у вільній країні. Щира подяка найкращим синам та донькам України, які нині боронять її незалежність!

 

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора