Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації Ковалинської початкової школи Дівичківської сільської ради

Дата: 25.08.2023 16:57
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Найменування організатора громадського обговорення – Дівичківська сільська рада.
Мета: врахування думки громади щодо реорганізації Ковалинської початкової школи Дівичківської сільської ради (код ЄДРПОУ 25657801) за юридичною адресою: 08435, Київська обл., Бориспільський район, с. Ковалин, вул. Шкільна, 2 шляхом перетворення в Ковалинський заклад дошкільної освіти Дівичківської сільської ради та обговорення відповідного проєкту рішення, що виноситиметься на розгляд сесії Дівичківської сільської ради.
Рішення про утворення, реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу) закладу загальної середньої освіти приймає засновник (засновники) (п. 1 ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту»). Реорганізація, зміна типу, ліквідація закладу загальної середньої освіти у сільській місцевості допускається лише після громадського обговорення проекту відповідного рішення засновника, який оприлюднюється не менше ніж за один рік до прийняття відповідного рішення.
Мережа закладів загальної середньої освіти формується відповідно до законодавства з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх та інших потреб територіальної громади.
Враховуючи рішення виконавчого комітету Дівичківської сільської ради рішення виконавчого комітету Дівичківської сільської ради від  16 серпня 2023 р. № 150-15 «Про призупинення діяльності Ковалинської початкової школи Дівичківської сільської ради», рішення сесії Дівичківської сільської ради від 25 серпня 2023 р. № 1884-52-VIII «Про затвердження плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Дівичківської сільської ради» у зв’язку з відсутністю здобувачів освіти та з метою приведення освітньої мережі громади у відповідність до вимог законодавства, у рамках формування оптимальної мережі закладів загальної середньої освіти, що відповідає потребам населення в наданні освітніх послуг із врахуванням соціальних, географічних та економічних умов призупинена робота початкової школа і у 2023/2024 навчальному році функціонує тільки дошкільний структурний підрозділ Ковалинської початкової школи.
Місце проведення громадських слухань: громадські слухання 26 липня 2024 року о 18.00 год. в приміщенні Ковалинської початкової школи за адресою:  вул. Шкільна, 2, с. Ковалин, Бориспільський район, Київська обл. 
Поштова адреса та адреса електронної скриньки, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень) – відділ освіти та охорони здорв’я Дівичківської сільської ради (вул. Дружби, 24, с. Стовп'яги), e-mail: divotgosvita@ukr.net, моб. тел. (099) 716 97 49.
Прізвище, ім’я, по батькові особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення: Шаблієнко Наталія Анатоліївна, начальник відділу освіти та охорони здорв’я Дівичківської сільської ради, моб. тел. (099) 716 97 49.
Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій, усній та електронній формі до 20 липня 2024 року.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в обговоренні питання щодо реорганізації Ковалинської початкової школи Дівичківської сільської ради (код ЄДРПОУ 25657801) шляхом перетворення в Ковалинський заклад дошкільної освіти Дівичківської сільської ради та обговоренні відповідного проєкту рішення, що виноситиметься на розгляд сесії Дівичківської сільської ради.

Проєкт рішення

Про реорганізацію Ковалинської початкової школи Дівичківської сільської ради https://rada.info/upload/users_files/04361491/cc28c71120a0a6bd957edcee75a20d50.docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора