Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичківському ліцеї відкрили клас безпеки

Дата: 14.09.2023 15:08
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Напередодні Дня рятівника у Дівичківському ліцеї відбулося урочисте відкриття «Класу безпеки».

Учні початкової школи ліцею дуже відповідально готувалися до відкриття цього класу. Підготували загадки і вірші, одягнули форму рятувальника, поліцейського, медика та з радістю зустріли гостей заходу  – представників Головного управління та Бориспільського районного управління ДСНС України в Київській області, працівників Центру звязку та управління ДСНС України, а також керівництво громади.

Дівичківською сільською радою спільно з ДСНС проведено копітку роботу щодо створення класу безпеки, функціонування якого буде задіяно в освітньому і виховному процесі та направлено на вивчення основних вимог пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності вцілому.

У класі облаштовано такі зони: перегляду відео уроків і презентацій, пожежної безпеки, мінної безпеки, безпеки життєдіяльності, домедичної допомоги, психологічного розвантаження та ігрова зона для наймолодших учасників освітнього процесу.

Фото без описуФото без опису

Від Головного управління ДСНС України в Київській області діти отримали цікаву інформацію щодо поводження з вогнегасником, а клас безпеки поповнився листівками і плакатами.

Фото без опису

Після урочистої частини на дітей чекав сюрприз від рятувальників і поліцейського офіцера громади: пожежна машина, яка ще вчора була задіяна у боротьбі з вогнем, машина швидкої допомоги та поліцейський автомобіль.

Фото без опису

Можливо саме цей захід стане приводом для учнів після закінчення ліцею обрати собі професію рятувальника, поліцейського і медика…

А фото цього дня говорять, що добру і потрібну справу робимо сьогодні задля спокійного завтра.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора