A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

17 вересня - ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ!

Дата: 17.09.2023 08:31
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 28 липня №455/2023 відзначення Дня Усиновлення перенесено з 30 вересня на 17 вересня з 2023 року, адже воно відзначається разом із великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії. Свято встановлено в Україні «…ураховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім'ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення…»
Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
 Щира подяка всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій родині, найважливіше — щастя мати родину. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця! 
Всім Вам здоров’я, добра та благополуччя!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора