A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОФІЛАКТИКА ПРАВОПОРУШЕНЬ ТА ЗЛОЧИННОСТІ

Дата: 25.09.2023 11:33
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

22 вересня 2023 року згідно рішення виконавчого комітету Дівичківської сільської ради від 15.03.2023 руку, «Про організацію роботи по запобіганню бездоглядності неповнолітніх на території Дівичківської сільської ради», з метою попередження злочинності як самими дітьми, так і проти них, негативних проявів серед підлітків та дотримання батьками відповідальності за виховання та розвиток дітей, працівниками служби у справах дітей та сім'ї Дівичківської сільської ради, проведено вечірній профілактичний рейд по старостинських округах Дівичківської громади

У рейді взяли участь начальник служби у справах дітей та сім’ї Тетяна Сушко, головний спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї Аліна Шеленг, спеціаліст фахівець з соціальної роботи Галина Овсієнко та поліцейські офіцери Вячеслав Андрієвський, Павло Довгополий Дівичківської територіальної громади.

 В рамках рейду відвідали родини, які перебувають на обліку служби у справах дітей та сім’ї, як такі, що опинилася у складних життєвих обставинах і знаходяться під постійною увагою соціальних служб. Під час спілкування з батьками були роз`яснені вимоги Сімейного кодексу України, інших законодавчих актів щодо їх обов’язку забезпечувати належні умови для виховання, утримання та розвитку дітей, а також про адміністративну відповідальність за недотримання цих вимог. З дітьми проведено профілактичні бесіди щодо перебування та поведінки в громадських місцях.

Також були перевірені торгівельні заклади  старостинських округів Дівичківської громади. З працівниками торгівельних закладів, проведено профілактичні бесіди щодо недопущення продажу спиртних та тютюнових виробів неповнолітнім особам, та недопущення перебування в закладах масового відпочинку дітей віком до 16 років без супроводу дорослих. Наголошено про відповідальність за порушення правил торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами щодо неповнолітніх.

Під час рейду на території Дівичківської громади порушень громадського порядку не виявлено. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора