Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

25 грудня – Різдво

Дата: 24.12.2023 18:20
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

1 вересня 2023 року церква перейшла на новоюліанський календар, і єдиною датою Різдва офіційно стало лише 25 грудня. А Святвечір 2023 року за новим стилем 24 грудня.

Різдво улюблене зимове свято багатьох українців, свято радості і дива. У цей чудовий день всі віруючі моляться Богу про заповітні бажання, оскільки вірять, що він обов'язково прислухається до молитов. Головне - щиро вірити, що висловлені в молитвах прохання здійсняться. А у всіх українців зараз спільне бажання – Перемога.

Це свято нам дає надію на диво, переповнює вірою у краще, надихає творити добро. Нехай це величне свято згуртовує усіх нас: і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, і тих, хто боронить нашу землю від ворога. У цей день згадаймо українських героїв, які віддали життя в боротьбі з ворогом. Подякуймо нашим воїнам, які зараз захищають нас від російських окупантів.

Нехай світло різдвяної зорі благословить наш шлях до Перемоги. Стане орієнтиром та надією для тих, хто зустрічає Різдво далеко від рідних. Зігріє серця й освітить шлях кожного в найтемніші ночі. Нехай новонароджений Господь благословляє ваші родини міцним здоров’ям, добром та достатком, а нашій рідній Україні дарує мир та процвітання. 

Бажаю всім щасливого Різдва та смачної куті!

Христос рождається! Славімо його!

 

З повагою,

сільський голова         Олександр СЛЮСАР

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора