Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НА КИЇВЩИНІ ПРОДОВЖУЮТЬ БУДУВАТИ УКРИТТЯ ДЛЯ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ

Дата: 03.01.2024 15:13
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

У Київській області продовжується будівництво протирадіаційних укриттів для закладів освіти. Зокрема, активно ведуться роботи з будівництва споруди цивільного захисту в Узині, що в Білоцерківському районі.

Споруду подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття зводять біля ліцею «Обдарованість». Будівництво виконують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Замовником робіт є Київська обласна військова адміністрація.

Проєктом будівництва передбачено облаштування санвузлів, влаштування наливної композитної підлоги, гідро й звукоізоляції стін та перегородок окремих кімнат, які можна буде використовувати не лише для укриття, але й навчання дітей.

Будівництво розпочалося восени 2023 року з розчищення території та облаштування котловану. Наразі підрядною організацією вже виконано 85% монолітних робіт. Також триває опорядження підлоги.

Укриття розраховане на 500 осіб. Це дасть можливість школярам очно навчатись з дотриманням усіх безпекових норм. Крім цього, понад 1000 дітей узинської громади зможуть відвідувати додаткові позашкільні гуртки та секції на базі ліцею.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора