A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: ДЛЯ УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ШКІЛЬНИХ ЛІГАХ ПЛІЧ-ОПЛІЧ ВЖЕ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ КОМАНДИ З 67 ГРОМАД КИЇВЩИНИ

Дата: 20.01.2024 10:47
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

В Київській області триває реєстрація шкільних команд для участі у спортивних змаганнях «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-опліч». До участі в змаганнях вже долучилися школи із 67 громад області. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«У понад 300 закладах загальної середньої освіти по всій області уже розпочалися змагання з різних видів спорту», – розповів Руслан Кравченко.

Наразі вже зареєструвалися понад 1,8 тис. команд. Команди змагатимуться у 5 видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, черлідинг та спортивне орієнтування. Наразі найбільше команд зареєструвалися для змагань з футзалу та волейболу.     

Реєстрація триває до 1 лютого. На сайті https://scl.gov.ua. Змагання відбуватимуться на 5 різних рівнях: шкільному, територіальному, районному, обласному та всеукраїнському етапах.

Нагадаємо, що амбасадорами змагань від Київщини стали Аліна Акобія-Грушина – борчиня вільного стилю, дворазова чемпіонка та призерка чемпіонату Європи та світу, Володимир Товкис – ветеран війни, переможець міжнародних спортивних змагань з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців Invictus Games 2023. А також Оксана Романюк чемпіонка Європи з легкої атлетики, неодноразова чемпіонка України, Майстер спорту та Лілія Маланчук, срібна призерка індивідуального Кубку світу, бронзова призерка чемпіонату світу з вільної боротьби серед жінок U23, срібна призерка чемпіонату Європи з вільної боротьби серед жінок U23, Майстер спорту України міжнародного класу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора