A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У КИЇВСЬКІЙ ОВА ВІДБУЛАСЬ РОЗШИРЕНА НАРАДА З ПІДРЯДНИКАМИ ЩОДО ВІДНОВЛЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ЗА НИЗКОЮ ПРОГРАМ

Дата: 19.01.2024 17:25
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

У Київській ОВА відбулась чергова нарада щодо відновлення об’єктів UNITED24, коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, обласної Програми відновлення приватних будинків, зруйнованих внаслідок бойових дій на території Київської області. 

«Сьогодні зустрілися з усіма підрядниками, які залучені до відбудови Київщини за різними програмами. Продовжуємо відновлювати обʼєкти за кошти UNITED24 та Фонду ліквідації наслідків, будуємо приватні будинки та укриття. Наразі в роботі понад 300 обʼєктів», – розповів начальник КОВА Руслан Кравченко.

В нараді також взяли участь перший заступник голови КОДА Микола Бойко, представники Департаменту регіонального розвитку КОВА, ПРООН, ДТЕК, облгазу, підрядних організацій, що виконують ремонтно-будівельні роботи, та робочої групи «Прозорість та підзвітність».

Руслан Кравченко нагадав, що з деякими підрядниками, які не виконували свої зобовʼязання, договори вже розірвали. «Неодноразово наголошував, що не дозволю перетворювати обʼєкти, які відновлюємо на довгобуди. Особливо, якщо йдеться про житло. Несемо відповідальність перед тими, хто через російських окупантів втратив свої оселі. І маємо зробити все, щоб люди повернулися до своїх домівок», – сказав начальник Київської ОВА.

Учасники також обговорили питання якості будівництва та термінів. «Ніхто не закриватиме акти, якщо роботи будуть неякісними. Відповідно, за такі роботи ніхто не сплачуватиме коштів. Щодо виконання графіку відбудови. Звичайно є обʼєктивні причини, наприклад, брак будівельників. Але це не означає, що роботи мають бути зупинені. Відбудова має тривати. Погодні умови дозволяють виконувати певний перелік робіт. Контроль чекатиме на всіх», – наголосив Руслан Кравченко.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора