A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: НА КИЇВЩИНІ ВЖЕ ВІДНОВИЛИ 109 ОБ’ЄКТІВ МЕДЗАКЛАДІВ

Дата: 20.01.2024 15:32
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

На Київщині вже відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності 109 об’єктів закладів охорони здоров’я. Про це на брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

Він нагадав, що внаслідок повномасштабного вторгнення росії було зруйновано 135 таких об’єктів. І їх відбудова триває.

Так, в Мощуні відкрили новий пункт надання медичних послуг. 

«Попередній заклад був зруйнований російськими окупантами. Облаштувати «Пункт здоров’я» допомогли міжнародні партнери. Повністю збудували нову будівлю, встановили мобільну сонячну станцію, побудували котельню, облаштували територію. В закладі є все необхідне сучасне обладнання», – сказав Руслан Кравченко. 

Він також наголосив, що всі процеси відбудови прискіпливо контролюються. В Київській ОВА провели розширену нараду з підрядниками, які задіяні на відбудові об’єктів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, UNITED24, будівництві приватних будинків за обласною програмою та укриттів. Нарада відбулася за участі Держпраці, облгазу, ПРООН, Спостережної ради з питань відбудови та робочої групи «Прозорість та підзвітність». 

«Основна вимога до всіх – роботи мають виконуватися вчасно та якісно. Всі процеси – від проєктної документації до здачі в експлуатацію мають бути повністю відкритими та прозорими. Контроль за процесами відбудови продовжимо», –  наголосив начальник КОВА. 

Крім того, вже в 5 районах області відбулися виїзні наради групи «Прозорість та підзвітність». 

«Разом з правоохоронними та антикорупційними органами аналізуємо тендери, які проводяться районами та громадами. Йдеться в першу чергу про закупівлі, які перевищують 1 млн грн. Всі мають запам’ятати – закупівлі повинні бути доречними, зважаючи на воєнний стан», – підкреслив Руслан Кравченко. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора