Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У селі Стовп’яги Дівичківської сільської територіальної громади розпочала роботу поліцейська станція

Дата: 08.02.2024 16:34
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

   8 лютого 2024 року в селі Стовпʼяги відкрили вже другу поліцейську станцію в Дівичківській сільській територіальній громаді. Вона розміщується по вулиці Дружби, в приміщенні Стовп’язького старостату. Із травня 2022 року така ж діє в селі Дівички.

       Новий поліцейський офіцер громади – Павло Довгополий, працюватиме та обслуговуватиме села Кавказ, Стовпʼяги, Веселе та Гречаники.

     Сертифікат про завершення навчання і помпову рушницю правоохоронцю вручив Максим Очеретяний, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області. Ключі від службового авто, яке придбане і буде заправлятися за кошти бюджету Дівичківської сільської територіальної громади,  офіцеру передав голова Дівичківської сільської ради Олександр Слюсар.

    Олександр Миколайович повідомив, що ремонт у приміщенні станції та  необхідне для роботи офісне обладнання також придбано коштом бюджету громади. 

     Відкриття поліцейської станції - це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця.

      Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг та сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Дівичківської сільської територіальної громади.

      Поліцейський офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора