Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №31/2024 Про Всеукраїнську економічну платформу "Зроблено в Україні"

Дата: 12.02.2024 11:37
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №31/2024

Про Всеукраїнську економічну платформу "Зроблено в Україні"

З метою забезпечення ефективного діалогу та об'єднання зусиль влади і бізнесу для подолання викликів та наслідків, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату, створення економічних умов для відновлення, модернізації і зростання економіки України, заохочення повернення громадян України, які вимушено залишили Батьківщину внаслідок збройної агресії, постановляю:

1. Започаткувати Всеукраїнську економічну платформу "Зроблено в Україні" під патронатом Президента України для постійної комунікації та координації взаємодії державних органів, представників релокованих підприємств, вітчизняного бізнесу (великого, середнього, малого), громадських об'єднань підприємців, іноземних інвесторів, політичних діячів, вчених, експертів.

2. Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, обласним державним адміністраціям спільно з громадськими об'єднаннями підприємців, експертами:

представити у двотижневий термін концепцію та структуру функціонування Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні";

забезпечити протягом місяця початок роботи Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні".

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

26 січня 2024 року

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора