A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичківській громаді відбулися змагання другого (територіального) етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з черлідингу

Дата: 27.02.2024 16:59
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – щорічні змагання, розроблені за європейським та світовим досвідом. Наш девіз – «Разом переможемо!». Мета - залучити якомога більше школярів до занять фізкультурою і спортом, сформувати у них лідерські якості, покращити соціальні навички і допомогти знайти нових друзів. Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!»

27 лютого 2024 року у Дівичківському ліцеї Дівичківської сільської ради відбулисязмагання другого етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з черлідингу.

Тож на ІІІ (районному) етапі «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» громаду представлятиме команда «Шершні» Дівичківського ліцею.

На змагання завітав голова Дівичківської сільської ради Олександр СЛЮСАР щобпідтримати юних спортсменок. Олександр Миколайович побажав школяркам нових спортивних здобутків та зазначив, що щиро захоплююся нашими дітьми, їхньою ініціативністю, енергією та оптимізмом!

Дівчата показали достойний виступ та отримали дипломи Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч та кубок від Дівичківської сільської ради.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора