A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

Театр

Театр

27 квітня 2018 року учні 7-10 класів разом з директором школи Кравець М.О. та класним керівником 8 класу Бовкун Л.О. відвідали Театр юного глядача на Липках у місті Київ. Діти із захопленням подивилися мюзикл «Ромео і Джульєтта». З моменту написання та перших сценічних постановок цього твору минуло не одне століття. Попри це, історія кохання юних веронців залишається однією з найулюбленіших у світі серед глядачів та читачів і з часом не втрачає своєї актуальності та краси. Світ постійно змінюється, але людські стосунки і пристрасті, описані Шекспіром, – ні. Сучасна сценічна версія Академічного театру на Липках у жанрі мюзиклу акцентує увагу на почуттях героїв.У цій  п'єсі кохання та пристрасть почуттів відображено на найвищому щаблі даматизму. Прекрасна гра акторів, сучасне аранжування пісень, сміливі сценічні рішення занурили глядачів в атмосферу подій, які відбувалися на сцені. Школярі отримали незабутні враження: разом з героями сміялись та плакали, раділи та переживали, тому діти з нетерпінням чекають нової поїздки.

09:01 14.05.2018

Калиновий дзвін Дівичківське НВО

Калиновий дзвін Дівичківське НВО

4 травня 2018 року вихованці дитячої вокальної студії «Орфей» Дівичківського НВО взяли участь у відбірковому турі фестивалю «Таланти твої, Переяславщино!», конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» - конкурс виконавців народної пісні «Переяславщина співуча», який відбувся в приміщенні РБК м. Переяслава – Хмельницького.

08:35 14.05.2018

Пам’ятні заходи до Дня перемоги над нацизмом  у  другій світовій війні

Пам’ятні заходи до Дня перемоги над нацизмом у другій світовій війні

8 травня працівники виконкому Дівичківської сільської ради, представники Ради ветеранів  війни  та праці   привітали ветеранів з 73-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  та вручили продуктові набори  від виконкому сільської ради. Ветерани охоче спілкувалися з гостями, дякували за гостинці та згадували своє життя, бажали здоров’я та миру   в Україні.

14:15 10.05.2018

8 ТРАВНЯ

8 ТРАВНЯ

Букринський плацдарм – один із плацдармів на західному березі річки Дніпро, захоплений в вересні 1943 року військами Воронежського фронту в ході битви за Дніпро 1943 році. 22 вересня в Букринському вигині форсували Дніпро  передові частини 3-ї гвардійської танкової армії (генерал-лейтенант П.С.Рибалко) і частини 40-ї армії (генерал-полковник К.С.Москаленко). Велику допомогу  військам при форсуванні  надали партизани і жителі придніпровських сіл.На цих Дніпровських пагорбах загинули сотні тисяч солдатів своєї Батьківщини, вони вірили,що ми будемо жити гідно і збережемо пам’ять про їхній подвиг. Голова громади Тимофій Девко, Лариса Євтушенко, Тетяна Андросенко та інші колеги - поклали квіти до памятника загиблим на березі Дніпра, що на території Дівичківської сільської ради.(Стовп'язький старостинський округ) 

14:53 08.05.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Єфіменко Наталію Михайлівну!У цей святковий день бажаємо побільше посмішок, радості, сміху, успіхів, чудового настрою, багато-багато здоров’я, море квітів і подарунків, а ще виконання всіх бажань!

08:16 07.05.2018

«Фонд безпеки продуктів харчування та життя»

«Фонд безпеки продуктів харчування та життя»

З 2012 року на території Дівичківської громади в селах Ковалин, Єрківці і Стовп’яги  вдбувається реалізація  проекту японської Асоціації «Фонд безпеки продуктів харчування та життя» - «Безпечне харчування на радіоактивно забруднених територіях». В даних селах громади проживають переселенці із зони обов’язкового відселення після Чорнобильської катастрофи. Проект проходить в Київській, Житомирській та Полтавській областях. З цього року до проекту включено і село Дівички,  зокрема,  діти, що вчаться в Дівичківській школі і їх сім’ї. Керівником проекту на Україні протягом 6 років була голова громадської організації «Надія»  с.Ковалин – Тетяна Андросенко.

13:15 03.05.2018

Кубок Івана Кравченка

Кубок Івана Кравченка

30 квітня у селі Студеники відбувся традиційний футбольний турнір на честь Героя Радянського Союзу Івана Кравченка. На турнірі зустрілися команди: «Гранд» (Студеники), «Солонці», «Темп» (Переяславське), Велика Каратуль, «Дніпро» (Дівички).

08:26 03.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора