A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

Дівичківське НВО

Дівичківське НВО

Дівичківське НВО в цьому навчальному році є членом  Японського проекту «Фонд безпеки продуктів харчування і життя». (JOF)

16:36 19.04.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Білокінь Аллу Анатоліївну! Бажаємо здійснення мрій, матеріального благополуччя, жіночого щастя, здоров’я і взаємної любові. Нехай очі світяться від радості, а усмішка не залишає Ваших губ! Сюрпризів — тільки приємних. Не зупинятися на досягнутому, ніколи не втрачати почуття гумору і не падати духом!

11:19 19.04.2018

Військово-польові збори

Військово-польові збори

18 квітня учні 11 класів Стовп'язького  та Дівичківського НВО разом з учнями випускних класів району взяли участь у військово-польових зборах, що проходили на полігоні військової частини у селі Дівички, де ознайомилися зі стрілецькою зброєю, що знаходиться на озброєнні нашої армії, видами мін та особливостями їх знешкодження, а також мали змогу пройти навчання зі стрільби з АК-74. Після цього діти відвідали Міжнародний центр підготовки підрозділів нацгвардії України у селі Старе. Там їх ознайомили з особливостями забезпечення військ нацгвардії, організацією побуту гвардійців. А особливо запам'яталося містечко різноманітних випробувань фізичної витривалості військовослужбовців з елементами психології

10:56 19.04.2018

День відкритих дверей

День відкритих дверей

11 квітня для учнів 11 класів Стовп’язького НВО, Дівичківського НВО та Єрківецького НВО з метою профорієнтації відбулася екскурсія до Національного університету біоресурсів і природокористування України.  Зустріч розпочалась з знайомства з факультетами, які є у вузі та 35 спеціальностями, за якими будуть навчатись майбутні студенти.  В актовій залі університету відбулась зустріч з ректором Ніколаєнко С.М.  та заступником голови управління Київської райдержадміністрації. Захід продовжився концертною програмою за участю фольклорного ансамблю  «Колосок», колективів бального та сучасного танців.

10:51 16.04.2018

Тренінг

Тренінг

6 квітня консультаційну допомогу Дівичківській ОТГ надала радник з регіонального розвитку Київського Центру розвитку місцевого самоврядування Тетяна Тимошенко.З її допомогою визначили проектні ідеї, обговорили методологію заповнення заявки, домовились про графік підготовки документів на фінансування проектів розвитку за рахунок коштів інфраструктурної субвенції. Не обійшлося також без обговорення наболілих питань. Серед них – монетизація пільг за перевезення пільгових категорій пасажирів, обсяги та джерела фінансування та зростання у цьому зв’язку навантаження на місцевий бюджет. Йшлося також про мотивацію до впровадження енергоефективних технологій у виробництві та при модернізації соціальної інфраструктури. Говорили також про те, як підвищити зацікавленість місцевих фермерів та підприємців у впровадженні інноваційних технологій та сучасних інструментів підвищення конкурентоздатності їх продукції.

12:04 12.04.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Коротченко Тетяну Петрівну!

08:59 11.04.2018

Великдень

Великдень

  Великдень – свято особливо шановане та величне. Великодні дні зазвичай спонукають усіх по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще – бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.

11:19 10.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора